Υπάρχει ένα μέρος όπου ο ήλιος είναι ακόμη πιο κίτρινος, η φύση ακόμη πιο πράσινη, ο ουρανός και η θάλασσα ακόμη πιο μπλε! Η Χαβάη είναι μία επίγεια Εδέμ!

Προτείνουμε συνδιασμό για 4 βράδια στην Χαβάη, 3 βράδια στο Λος Άντζελες, 2 βράδια στο Λας Βέγκας και 2 βράδια στο Σαν Φρανσίσκο. Ένα θεαματικό και συναρπαστικό ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο.

Ταξίδι στη Χαβάη: Ταξιδέψτε στο νησιωτικό σύμπλεγμα της Χαβάης, το βορειότερο της Πολυνησίας, που βρίσκεται στην καρδιά του Ειρηνικού Ωκεανού.

Η 50η πολιτεία των ΗΠΑ αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος σμαραγδένιων νησιών, τα περισσότερα ηφαιστειογενή και ταυτόχρονα πνιγμένα στο πράσινο. Στα μεγαλύτερα νησιά της συγκαταλέγονται το Οάχου, το Μάουι, το Καουάι και την Χαβάη, για τους ντόπιους Big Island.

Κάθε χρόνο συγκαταλέγεται στους δημοφιλέστερους προορισμούς για γαμήλια ταξίδια καθώς διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε εντυπωσιακά ξενοδοχεία αλλά και πολυτελή resorts με πολλές ανέσεις.

Η πρωτεύουσα και πολυπληθέστερη πόλη της Χαβάης, η Χονολουλού, βρίσκεται στο νησί Οάχου. Έκει θα συναντήσουμε ένα μείγμα από διάφορες εθνικότητες με πολλές επιρροές από Ασία, πράγμα το οποίο είναι διάχυτο στην κουλτούρα των ντόπιων που φημίζονται για τη φιλοξενία τους αλλά και στη γευστική κουζίνα τους.

Οι ειδυλλιακές της παραλίες αποτέλεσαν ιδανικό σκηνικό για δημοφιλείς κινηματογραφικές σκηνές. Μιας και το surf αποτελεί το εθνικό σπορ των κατοίκων της 52ης πολιτείας των ΗΠΑ, στη Χονολουλού βρίσκεται και η διάσημη παραλία Waikiki που έχει χαρακτηριστεί μάλιστα ως η πρωτεύουσα του surf!