Σε ένα μαγεμένο βασίλειο, όχι πολύ μακριά από εδώ, μεταξύ της χώρας των ευχών και εκείνης όπου πραγματοποιούνται τα όνειρα, οι ήρωες και οι ηρωίδες της Disney κινούνται μέσα σε παραμύθια που δεν τελειώνουν ποτέ.Δείτε τις ομορφότερες ιστορίες του Disney να ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σας ως δια μαγείας. Εκεί γίνονται τα όνειρα πραγματικότητα.

 New York Hotel Disneyland

Το ξενοδοχείο
Εάν ψάχνετε ένα ξενοδοχείο υψηλής ποιότητας με ανώτατου επιπέδου παροχές και όμορφο & παράξενο σχεδιασμό, τότε το New York Disneyland είναι το σωστό μέρος για εσάς.

Βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην Disneyland, καθώς απέχει μόλις λίγα λεπτά από τα θεαματικά πάρκα της

Sequoia Lodge Disneyland

To ξενοδοχείο
Xαλαρώστε ανάμεσα στα δέντρα και τη φύση, ζώντας την άγρια ομορφιά αυτού του ορινού καταλύματος εμπνευσμένο από τα εθνικά πράσινα πάρκα της Αμερικής. Στο ξενοδοχείο Sequoia Lodge, θα διαπιστώσετε από την πρώτη στιγμή ότι η φύση βρίσκεται στα καλύτερα της. Εξ’ολοκλήρου φτιαγμένο από ξύλο σας παρέχει μία μοναδική αίσθηση που θα σας μείνει για πάντα αξέχαστη.

 Santa Fe Disneyland

Πάρτε μία γεύση από τα μνημειώδεις τοπία της  νοτιοδυτικής Αμερικής σε συνδυασμό με τ’ αστραφτερά χρώματα και το γεωμετρικό Nαβάχο σχεδιασμό του ξενοδοχείου Santa Fe στην Disneyland, στο Παρίσι.  Ανακαλύψτε την απίστευτη ομορφιά του Νέου Μεξικού με τον ζεστό ήλιο, τους κάκτους και τα ατελείωτα τοπία.

NewPort Bay Disneyland

Στο Νewport Bay Disneyland, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το ύφος και την αισθητική γοητεία της αρχιτεκτονικής του 19ου αιώνα των αγγλικών παραθαλάσσιων θερέτρων δίπλα ακριβώς από τα νερά της λίμνης Disney.