Ταξίδια και πακέτα διακοπών στην Αμερική: ταξιδέψτε στις ΗΠΑ! Κάντε το δικό σας ατομικό ταξίδι στις ημερομηνίες που εσείς επιθυμείτε! Αεροπορικά εισιτήρια, πολυτελή ξενοδοχεία, συνδυασμός διαφόρων πόλεων όπως: Νέα Υόρκη, Μαϊάμι, Λας Βέγκας, Σικάγο, Σαν Φρανσίσκο, Ορλάντο, Βοστώνη, Λος Άντζελες και άλλων.Συνδιάστε την παραμονή σας σε κάποια πόλη με μια μαγευτική κρουαζιέρα στα παράλια της Αμερικής ή στην Καραϊβική. Βόρεια ΑμερικήΚαναδάς
Ο Μεγάλος Λευκός Βορράς διαθέτει αχανείς εκτάσεις ερημιάς, αλλά διαθέτει επίσης και μερικές από τις πλέον σύγχρονες και κοσμοπολιτικές πόλεις.
  Καραϊβική
Οι λευκές αμμουδερές παραλίες, τα κρυστάλλινα νερά και ο πολιτισμός της Καραϊβικής ένας από τους μεγαλύτερους προορισμούς του κόσμου.
  Κεντρική Αμερική
Τα επτά έθνη του ισθμού που συνδέει τη βόρεια και τη νότια Αμερική αναμιγνύουν στοιχεία και των δύο αμερικανικών ηπείρων. Εδώ θα βρείτε πολύβουες πόλεις, αρχαία ερείπια στη ζούγκλα και πολιτισμό με ισπανικό χρώμα
  Γροιλανδία
Μια αυτοδιοικούμενη χώρα, ωστόσο ακόμη τμήμα της Δανίας, η Γροιλανδία είναι ένα τεράστιο νησί με ρωμαλέα τοπία και τον Ήλιο του Μεσονυκτίου.
  Μεξικό
Το Μεξικό είναι μια μεγάλη τουριστική ατραξιόν για όσους αναζητούν τον ήλιο, αλλά και για τους ιστορικούς. Οι μεν συνωστίζονται στις τροπικές παραλίες του Μεξικού, οι δε γοητεύονται με τα τέχνεργα του αρχαίου πολιτισμού των Μάγια .